jalanjäljet

Tervetuloa kotisivuilleni!

Jalkaterapeutti hoitaa kaikenikäisten jalkaongelmia. Vastaanotolle voi hakeutua hoidattamaan niin terveitä jalkoja kuin sairausperäisiä jalkaongelmia, iho- ja kynsiongelmia sekä alaraajojen rakenne- ja kuormitusmuutoksia. Jalkojen terveyden ylläpito ja jalkaongelmien ennaltaehkäisy on osa jokapäiväistä terveydenhoitoa. Ammattiapua tarvitaan viimeistään silloin, kun omat keinot eivät riitä tai kun jalkojen omahoito ei enää omin voimin onnistu. Erityisesti ikääntyneillä jalkojen kunnolla on ratkaiseva merkitys kävelyn ja liikuntakyvyn säilymiselle ja koko yleiskunnolle.

Jalkaterapeutti AMK on terveysalan ammattikorkeakoulututkinto. Jalkaterapeutit ovat nimikesuojattuja terveydenhuollon ammattihenkilöitä, jotka rekisteröi Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira. Jalkaterapia perustuu ammattialan tutkittuun lääketieteelliseen tietopohjaan. Hoidon lisäksi selvitetään jalkaongelmien syntymekanismeja, jotta ongelma voidaan hoitaa ja ehkäistä oireiden uusiutuminen.

Jalkojen perus- ja erikoishoidot sisältävät kynsiongelmien kuten sisäänkasvaneiden, paksuuntuneiden ja sienikynsien hoidot, kovettumien poistot ja haavanhoidot. Hoidon ohella saat jalkaterveyteen perehtynyttä ohjausta mm. jalkojen omahoidosta, kenkien ja apuvälineiden valinnasta ja jalkavoimistelusta. Monet sairaudet aiheuttavat vaivoja mm. jalkojen pehmytkudoksissa, kynsissä, verenkierrossa, hermostossa ja jalkojen toimintakyvyssä. Jalkaterapeutti hoitaa sairausperäisiä jalkaongelmia sairauden aiheuttamat erityispiirteet huomioon ottaen. Jalkaterapeutilta saat apua mm. diabeteksen sekä reuma- ja ihosairauksien aiheuttamissa jalkaongelmissa. Apuvälineterapia sisältää yksilöllisten varvastukien ja oikaisijoiden sekä pohjallisten ja kevennysten valmistusta. Huom! En valmista enää uusia pohjallisia, saatavilla rajoitetusti materiaaleja pieniin korjauksiin ja muutostöihin aiemmin valmistamiini pohjallisiin.

Olen toiminut jalkaterapeuttina vuodesta 2002. Hoitola on avoinna ajanvarauksella maanantaista perjantaihin, lauantaiaikoja on satunnaisesti tarjolla. Aukioloajat vaihtelevat päivittäin, puhelimitse tavoittaa parhaiten arkisin klo 10-17 välisenä aikana. Puhelut ohjautuvat vastaajaan kun hoitotyö on kesken, joten jätäthän viestin vastaajaan, jos haluat että soitan takaisin, kiitos! Tervetuloa sekä vanhat että uudet asiakkaat hoitolaani Keilataloon Kuopion torin kulmassa!

Puijonkatu 27 A
Keilatalon 3. kerros, käynti sisäpihan puolelta
70100 Kuopio
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ajanvaraukset ja tiedustelut puh. 050 369 7079 tai This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.